28 Haziran 2013 Cuma

TAKSİM GEZİ PARKI OLAYLARININ PERDE ARKASI: İLLUMİNATİDEN ROTSCHILD’E



Türkiye yaklaşık 1 aydır gezi olaylarının perde arkasını tartışıyor. Bu olayların ardındaki düşünce yapısını anlamak için arkasındaki argümanı anlamak lazım. Benim penceremden olaylara baktığımda şunları görüyorum:

1-) Bu olaylar sadece Türkiye’yi ilgilendirilen olaylar değildir. Daha önce illuminati’nin ne olduğunu amaçlarını yazmıştık. Bunları bilmeyenler daha önceki yazılarımız okuyabilirler. Şimdi gelelim sadede: Türkiye ve Brezilyada ayaklanmalar yeni dünya düzeni çalışmalarının uygulaması niteliğinde idi. İlluminatinin nihai amacı tek dünya devleti kurmak. Bunun içinde ulus devlet anlayışını yıkmaları gerekiyordu. Bunu yapabilmek için ülkerin içindeki farklı yapıları kaşıdılar(Yugoslavya örneğinde olduğu gibi). Daha sonra ulusal bir yapı olmayan birlikler kurmaya başladılar.(Avrupa birliği,Afrika birliği gibi) daha sonra ekonimeleri ve parayı değersiz hale getirdiler. Şimdi de halkları devletlerinden soğutma aşamasına geldiler. Amerika ve Avrupa gibi yapılar kendilerinden  ve manipüle edilmelerine gerek yok. Fakat gelişmekte olan ülkeri kendilerine rakip olarak görüyürlar. Ve bu ülkeleri birer sosyal labaratuar olarak deneme yapıyorlar. Daha önce Meksika ve Rusya da denediler. Şimdi ise Türkiye ve brezilya da deneme yaptılar. Halkı  hükümetlere karşı kışkırttılar. Burada toplu bir dünya isyanını provası yapıldı. Türkiyedeki olaylar dünyaya an be an yansıtıldı. Cnn kesintisiz 8 saat canlı yayın yaptı.  Ap, bm gibi örgütlerden uyarı geldi. Dış basında ilan vermeler bu yapının bir parçası idi. Bence şunu fark ettiklerini düşünüyorum. Daha önceki planlarını başarıyla uyguladılar. Fakat gün geçtikçe insanlar insanlar bilinçleniyor. Ve işleri giderek zorlaşıyor

2-) Türkiyedeki olayların ikinci sonucu türkiyenin Suriye politikasıdır. Başbakan Erdoğan ve dışişleri bakanı ahmed davutoğlu yanlış yaparak suriyede taraf olmayı seçtiler. Fakat türkiyenin bu yaptıklarıyla yetinmedi illuminati . türkiyenin Suriye’ye girmesini istedi. Türkiye nato girmeden girmem deyince. Aynı anda abd ve obama’ya baskı uygulamaya başladılar. Afganistan ve ıraktan büyük zararla çıkan Amerika buna yanaşmayınca Amerika ve türkiyede eş zamanlı operasyon başladı. Amerikada telekulak türkiyede gezi arkı olayları başladı.

3-) taksim gezi parkı olaylarının üçüncü sebebi ekonomidir. Her 18 ayda merkez bankasına ekonomik saldırı yapılıyor. 1,5 yıl önce yapılan saldırıda dolar 1,95 i görmüş, 95 milyar doları görmüş merkez bankası rezervi 95 milyardan  75 milyara düşmüştü. Bu işten kendince sonuç çıkaran merkez bankası şu an itibariyle 130 milyar dolara çıkardı. Bu bir oyundan ibaret. Bu oyun sayesinde fed maliyetli olan para basma işlemini merkez bankalarına yaptırıyor.. düşünün türk merkez bankası 1,5 yılda 55 milyar dolar çekmiş. Sadece türk merkez bankasına değil dünyadaki merkez bankalarına bunu yaptırıyorlar. Birkaç sene sonra 2008 krizinden daha büyük bir krizle bütün para birimlerinin  değerlerini sıfırlayacaklar. En çok darbeyi dolar yiyecek. Sizin savunma için toplayacağınız dolarlar bir anda pul olacak. Dünyanın tek para birimi için yol açacaklar. Onun için dolar yerine ucuzlamışken altın toplamalı merkez bankası. Eğer bu ikinci kriz gelirse altınının fiyatı 3500 dolarla 5000 dolar arasına çıkabilir.

4-) taksim gezi parkı olaylarının dördüncü sebebi ise fed büyük ihtimalle 2014 ten itibaren bol bol bastırdığı dolarları piyasadan çekmek isteyecek. Bastırdığı paralar nerelere gitmişti. Gelişmekte olan ülkelere(örneğin çin , Rusya, brezilya, g. Afrika, Türkiye gibi). Bunları geri çekebilmek için ne yapmak lazım. Paranın gittiği yerlerde sorunlar çıkması lazım

5-) Taksim gezi olaylarının beşinci sebebi Türkiyenin güçlenmesini önlemek. Hafif palazlanan Türkiye’nin nasıl dengeleri değiştirdiğini görüyoruz. Ya kontrolden çıkarsa. Bununla ilgili her ülkenin bir sıkıntısı var. Yiğit bulut bunu yazdı: ingilizlerin kanal istanbul, almanların 3. Havaalanı ile ilgili planları ülkemizdeki olayları körüklemek için yeterli sebepleri var. Suriyenin ve iranın nedenlerini zaten hepimiz biliyoruz. İlluminati’nin merkezi londra’dır. Bütün provakasyonların buradan yönetildiği açık. The economist, cnn international’ın yönlendirmeleri olayın illuminati boyutunu rahatlıkla açıklıyor. Almanlar türkiye’yi zaten hep kendi arka bahçeleri olarak gördüler. Ajanları ve vakıfları araçlarıyla türkiyeye operasyon düzenlediler. Necip HABLEMİTOĞLU bu alman vakıfları araştırmaları yüzünden öldürülmüştü. Diğer bir araştırmacı Doğan Talip KARLIBEL  gezi olaylarından  önce Bnd ajanları ve çeşitli yetkililerin alman kültür merkezinde toplantı yaptıklarını belirtiyor. Ayrıca gezide başı çeken ünlülerin olaylardan bir süre önce toplantı yaptıkları iddia ediyor. Yazarın ‘alman derin devleti’ kitabı da mutlaka okunmalı.

                                                                                                                                     Halit SARI