14 Ağustos 2012 Salı

hahambaşı reichhorn'un cenazesinde okunan söylev

george armstrongun derin yahudi devleti-rothschıld para imparatorluğu kitabını okurken 1860 larda ölen  hahambaşı reichhorn'un cenazesinde okunan söylev dikkatimi çekti. internette araştırma yaparken tamamına ulaşamadım. ben de kitaptaki bölümleri ekledim:

 "Çağlar boyunca aşağılanan ve zulüm gören İsrail oğulları güce ulaşmak için çırpınmışlardır ve artık amaçla rına ulaşmış gibidirler.İsrail oğulları artık melun Hıristiyanların ekonom ik yaşamlarım kontrol etmektedirler ve güçleri siyasiler ile yaşadıkları ülkelerinyaşamlarım etk ilemektedir.”

“Altın her zam an dayanılm az bir güçtür ve böyle olmaya devam edecektir. Altın ona sahip olanlar için çok yararlı bir araçken ona sahip olmayanlar için ise kıskançlık nedenidir. ”

 “Altın sayesinde en asi ruhlar satın alınabilir, tüm para değerleri ayarlanabilir ve ülkelerin borçları değiştirilebilir. Böylece tüm devletler merhametimize muhtaç olurlar.”

“Hıristiyanları gurur ve aptallıklarım kullanarak savaşa sürüklemeliyiz.Hıristiyanlar birbirlerini keserek bize yer açacaklardır.”

“Çok partili demokrasiyi her zaman destekleyerek Hıristiyan ülkeleri içlerinden bölmeliyiz. Güç birliğini kaybeden Hıristiyan ülkelerin hükümetleri her zaman büyük amacımız için çalışan ‘Bankamız’karşısında hazır olda durmaya mecbur kalacaklardır.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder