18 Mayıs 2014 Pazar

EN İYİ ÜCRETSİZ ONLİNE OYUNLAR

Hepimiz arada sırada sıkılırız. canımız hiçbir şey yapmak istemez. şöyle vaktimizi geçirebileceğimiz, hemen ulaşabileceğimiz oyunlar ararız. fakat oyunların çoğu çok yer kaplayan, ücretli ve hemen ulaşamayacağımız türdendir. bunun için internetten hemen ulaşabileceğimiz, ücretsiz, sadece üye olarak vakit geçirebileceğiniz oyunları tanıtmak istiyorum:

TRAVİAN

http://tr.rdrtr.com/aff_c?offer_id=144&aff_id=10578
Travian uluslararası pek çok ödüle sahip bir tarihsel strateji oyunudur. küçük bir köyü yönetmekten başlayıp, oyunda kategorilere geçtikçe büyük bir imparatorluğa kadar ulaşabilirsiniz. bu straji oyununda savaş için  taraf seçebileceğiniz üç ırk var: romalılar, galyalılar ve germenler. seçtiğiniz ırka göre toprak bakımı, silah üretimi, para kazanma, asker yetiştirme gibi tüm tarihi devletlerde görülen yaşam biçimini içindeymişsiniz gibi yaşayabilirsiniz. tek yapmanız gereken ücretsiz üye olup oynamaya başlamak:   DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.


http://tr.rdrtr.com/aff_c?offer_id=1956&aff_id=10578


War Thunder 2. dünya savaşında uçaklar üzerinde geçen çok ouynculu bir oyun. oyunda 5 ülkeden birini seçiyorsunuz: abd, ingiltere, sscb, japonya, almanya. war thunder gerçekçi simulasyonlara sahip harika bir oyun. grafikler nvidia destekli. oyuna seçtiğiniz ülkenin 2 uçağıyla başlıyorsunuz. 3 tane canınız oluyor. canlarınız bitince ölmüş oluyorsunuz: DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.

http://tr.rdrtr.com/aff_c?offer_id=2070&aff_id=10578

Aion 65 seviyeli bir oyun. daha önce paralı bir oyun iken ücretsiz oynanabilen bir oyun haline dönüşmüş durumda . ücretsiz uygulamada 2 karakter seçebilirken, ücretlide 8 karakter seçebiliyorsunuz. oyuna ücretsiz olarak kayıt yaptırıp giriş yaptıktan sonra 2 ırktan birini seçebiliyorsunuz:asmodian ve elyios. daha sonra 6 karakter den birini seçiyorsunuz; savaşçı, rahip,mühendis, sanatçı, büyücü, şifacı. daha sonra karakter yaratma ekranına gelip oyunların en detaylı karakter yaratma yeteneğina sahip aion'da istediğiniz karakteri yaratabilirsiniz. bir diğer özellik ise oyunda ihtiyaçlarınız giderecek dükkanların olması:
DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.

WORLD OF TANKS
http://tr.rdrtr.com/aff_c?offer_id=560&aff_id=10578
BU OYUNA GÖZ ATMAK VE ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
İkinci dünya savaşını tanklarla deneyimlemek istermisiniz? world of tanks bu deneyime sizi davet ediyor. öncelikle oyuna üye olup daha sonra oyunu bilgisayarınıza indiriyorsunuz. abd, sovyetler, ingiliz,alman veya fransız tanklarından birisini seçebiliyorsunuz. 240 'tan fazla tank ve zırhlı aracı deneyimleme şansına sahipsiniz. DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.

TWİTTER'DA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder