6 Nisan 2012 Cuma

TÜRKİYE NEREYE? BİR SİYONİST VE İLLUMİNATİ KOMPLOSU






Büyük israil ya da diğer adıyla arzı mev'ud hayalini duymuşsunuzdur. israil tarihini bilenler bilir.babil kralı nebukadnazar israili ele geçirir. yahudileri babile sürgün eder. bir kısmı da mısıra kaçar . mısırda ikamet edenler 2. sınıf muamelesi görmekte ve piramitlerde çalışmaktalardır. hz . musa tekrar bildiğimiz üzere yahudileri israil topraklarına yerleştirir. romalılar zamanında yahudiler romalılar tarafından dünyanın dört bir tarafına sürgün edilir. yahudilerin en büyük özelliği diğer toplumlarla karışamaması ve gettolarda yaşamasıdır. girdikleri bütün toplumlarda hakir görülmüşlerdir. bu onların birbirine düşkün olmasına ve kovuldukları toprakları özlemle hatırlamalarına yol açıyordu.yahudiler öncelleri eskicilikle hayatlarını idame ettirirken, daha sonraları antikacı, daha sonraları kuyumcu sarraf en sonunda da bankacılık faaliyetleri üzerine yoğunlaşmışlardır.1897 sion kongresinde alınan kararla 50 yıl sonra kudüs ve etrafında bir yahudi devleti kurma kararı almışlarıdı. bunu 1 yıl sapmayla 1948 de  gerçekleştirdiler. sıra arzı mevud yani büyük israil projesine gelmişti. israil devletini kurmak ingilizler sayesinde ne kadar kolay olduysa büyük israili kurmak o kadar kolay değildi. çünkü büyük israil planının içindeki sınırlar birçok devletin sınırları içindeydi.

1982 yılında oded yinon adında bir analist tarafında yazılan 'İsrail İçin Strateji" adlı analizinde büyük israil projesini gerçekleştirmek için hedefteki ülkelerin nasıl bölüneceğini ayrıntılı bir şekilde yazar. ırak'ın 3 e bölünmesi. lübnanın altı'ya bölünmesi. sudan'ın hristiyan ayrılıkçılar tarafından ikiye bölünmesi. mısırdaki siyasi etkilerin anında diğer ülkeleri etkileyeceği(arap baharı) gibi ayrıntılar vardır. türkiyenin kürt kartıyla, iranın azeri kartıyla dizginlenmesi gibi.

biliyoruz ki medeniyetler çatışması kuramına göre medeniyetler kendilerini diğerine kabul ettirebilmek için devamlı birbirleriyle devamlı rekabet halindedirler. haçlı seferleri, müslümanların fetihleri, endülüsten müslüman ve yahudilerin kovulması bu çatışmalar örnek verilebilir. kuranı kerimde cenabı hak;
ey iman edenler! yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. onlar birbirlerinin dostudurlar. sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. şüphesiz allah, zalim kavmi doğru yola iletmez." maide suresi- 51

yine oded yinon'a dönersek oded yinon'un anlatmak istediği büyük israil devletini tehdit edecek bütün ayrıntılar yok edilecek.bunu da şematik haline getirirsek:

ırak(israile yönelik tehdit olarak görülüyor. 3'e blünecek.şii-sünni-kürt)→sudan(hristiyan ayrılıkçılar ile 2 'ye bölünecek)→mısır(mısırdaki siyasi değişimler başta libya olmak üzere diğer kuzey afrika ve arap ülkelerini etkileyecek)→suriye(ülkede şii-sünni çatışması körüklenecek)→ iran(azeri kartı kullanılacak)→türkiye(kürt kartı kullanılacak.

 linkihttp://www.youtube.com/watch?v=1EwwmLWTJcU

şimdi doğru soruyu sormanın tam zamanı. sıra bize gelmesini mi bekleyeceğiz?. diğer önemli bir soru sıranın bize gelmesini mi kolaylaştıracağız?
                                                                                                                   halit sarı

1 yorum:

  1. Hoca güzel paylaşım ama biz de bu plana ortak ız Abd ne diler yapıyoruz süriye deki isyancıları destekliyoruz ve sıra bize geldi zaten kürdistan kuruluyo çalışmalar yoğun iran gaz a zam yaptı bize çok kötü kınadı bişiler ters gidiyo yanlış taraftayız gibi

    YanıtlaSil