2 Haziran 2012 Cumartesi

PARANIZA VE ALTININIZA SAHİP ÇIKIN! İLUMİNATİNİN PARA ÜZERİNDEKİ EMELLERİ


İnsanlar ilkel çağlarda değiş tokuş ile alışveriş yapıyordu. fakat bu bir çok zorluğu beraberinde getiriyordu. lidyalılar para'yı buldular. para birçok formda kullanılabiliyordu. altın,gümüş gibi. ilk kağıt para m.s 800 lerde çinliler tarafından kullanılmaya başlandı. batıda ise 17. yy'da kullanılmaya başlandı. bilin bakalım batı'da ilk kağıt parayı basanlar kimlerdi: goldsmith'ler. Goldsmith hanedanı İngiliz Yahudilerinden. İlluminatinin üst tabakasını oluşturan ailelerden. Daha sonra paranın kontrolünü sağlamak  merkez bankaları kuruldu. Bunlardan en ünlüsü federal reserve dediğimiz Amerika merkez bankası. Amerika merkez bankası Amerikan hükümetinin malı değil. Hissedarları tamamen Yahudilerden oluşan özerk bir kuruluş. İlk yıllarda basılan dolar kadar altın karşılığı tutulmak zorundaydı. Daha sonra bu kural bozuldu. Lafı uzatmamak için şu anda dolar Amerika merkez bankası tarafından basılıyor. Banka her bastığı kağıt para için Amerikan hükümetinden 3 cent ücret alıyor. Son yıllarda neden çok para basılıyor, havada uçuşan q1,q2,q3 lerin sebebini şimdi anladınız mı! Para kimin cebine  giriyor…
            Şimdi gelelim asıl konumuza illuminati’nin bundan sonraki hedefi ne? Bundan sonraki hedefi fiziksel parayı ve fiziksel altını piyasadan çekmek. Bu nasıl olacak? Diye sorabilirsiniz. Bunu zaten yarısını başardılar. Kredi kartı kullanımıyla. Kredi kartları sayesinde paranın fiziksel kullanımına ihtiyaç nerdeyse yarı yarıya azaldı. Bundan sonraki amaç parayı çip’ler içine yerleştirerek(rfıd) fiziksel parayı ortadan kaldırmak. Haberlerde duymuşsunuzdur. Norveç 3-4 sene sonra fiziksel parayı tamamen kaldıracak. Bunu diğer ülkeler izleyecek. Artık parayı çiplerde ve internet bankacılığı sayesinde harcayacağız. Eee bunda ne var daha güzel dediğinizi duyar gibiyim.
            Paramız tamamen sanallaşınca internet ortama aktarılınca kontrolü en büyük düşmanın eline geçecek. Bir gün kalkıp hesaplarımıza baktığımızda hesaplarımızın boşaldığını göreceğiz. Bu illuminatinin,israilin ülkeleri savaşsız ele geçirmesi demek.
            Altındada aynı oyunu oynuyorlar. Neymiş altın yastık adlında durmasın. Bankamıza getirin değer kazansın. Neden? Çünkü  Türkiye hindistan’la beraber fiziksel altının kullanıldığı ülke. Onu da elimizden alıp bizi sahte altın hesaplarıyla baş başa bırakmak istiyorlar. İnsanların elinde fiziksel para veya altın varsa bunu almanız için onları tek tek öldürmeniz gerekir. Ama parayı sanal ortama çekerseniz aynı anda insanların elindeki tüm her şeyi alabilirsiniz.
            Onun için diyoruz ki özgür kalmak istiyorsanız paranız ve altınınıza sahip çıkın. Şimdi size gülünç gelen bu sözcükler bir gün her şeyinizi kaybetmenizle sonuçlanabilir. Siz olmasanız bile çocuklarınızın elindeki dünya ellerinden alınabilir.
                                                                                                                           HALİT SARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder