7 Temmuz 2012 Cumartesi

İLLUMİNATİNİN DÜNYAYI ŞEKİLLENDİRME GÜCÜ: SAVAŞ

İlluminati o kadar korkunç bir örgüt ki derin planlar yapıyor ve o planlamalar arkadan kim gelirse gelsin uygulanıyor. örnek olarak 1300 lerde öldürülen tapınak şövalyelerinin başı de molay ve adamlarının öcününün 1789 fransız devriminde alınmış olması. kralı asanlar şöyle bağırıyordu: de molayın öcü alındı. diğer bir örnek ise 1897 yılında sion büyük kongresinde alınan 50 yıl sonra israil devleti kararının sadece bir yıl sapmayla uygulanmış olması. 1. ve 2. dünya savaşları illuminati ve onun alt örgütlenmeleri tarafından çıkarılmıştır. şimdi 3. dünya savaşına hazırlanmaktalar. bu savaşların planı büyük mason üstadı ve illuminatinin fikir babalarından albert pike tarafından diğer bir mason olan mazzini'ye 1871 yılında gönderilen mektupta şöyle anlatılır:

' birinci dünya savaşı, illuminatinin rus çarlarını devirebilmesini ve bu ülkenin ateist olmasını sağlayacak. komünizm kurulacak ve başka hükümetleri yıkıp dinleri güçsüz kılmak için kullanılacaktı.'

'ikinci dünya savaşı, faşistler  ve siyonistler kışkırtalarak yapılacaktı. faşizmin yok edilip siyonizmin güçlenmesi amaçlanıyordu. bu savaşın iki amacı vardı.filistende kudüs merkezli bir israi devleti kurmak ve komünizmin güçlenip dünyanın yarısını ele geçirmesi ve hristiyanlıkla denk bir güç olması. toplumsal olarak yıkım zamanı gelene kadar  bu noktada kontrol altında tutulacaktı.!

'üçüncü dünya savaşı siyonistler ve müslümanlar arasında çıkacaktı. savaş hem müslüman dünyasının hem de israil devletinin yok olacağı bir savaş olacaktı. diğer toplumlar bu konuda fikir ayrılıklarına düşünceye fiziksel ,zihinsel ,ruhsal ve iktisadi olarak çökünceye kadar birbirleriyle didişmelerine neden olacaktı. ve tam dünyaya bir kaos hakim olacaktı.'

ve bundan sonra ne olacaktı:
' nihilistleri,ateistleri ve teröristleri insanların üzerine salacağız. büyük bir toplumsal yıkımı kışkırtacağız. toplum kendini korumaya çalışırken bütün değerlerini yitirecek ve biz de gerçeği şeytanın dinini ortaya çıkartacağız.'(dünyayı yöneten illuminatinin gizli tarihi-david livingstone- sayfa 206-207)(http://halitsari.blogspot.com/2012/07/dunyayi-yoneten-illuminatinin-gizli.html)

hemper bir gizli casusun anıları kitabında şöyle demektedir: tarih bütün devrimlerinin kaynağının halk isyanları olduğunu göstermiştir. müslümanların bütünlüğünün bozulduğu ve karşılıklı anlayış ortadan kalktığı anda güçleri dağıtılacaktır. ve onları yok etmemiz kolay olacaktır. '  bu sözler müslümanların içinde bulunduğu durumu ve arap baharlarının hangi amaçlarla çıkarıldığını anlatmaktadır.

david rockfeller 2000 yılında rockfeller plaza da milenyum partisinde yaptığı konuşmada dünya için 6 milyar nüfusun çok olduğunu olması gerekenin 2 milyar olduğunu belirtmişti. dah önceki yazılarımızda da belirtmiştik. nükleer bir savaş planlanıyor. insanları yok edecek. peki kendileri nasıl korunacaklar. dev sığınaklar yapıyorlar. bu sığınaklara kimlerin gideceği ve hangi araçlarla gideceği bile belli. size sadece ölmek düşecek.

1. düya savaşında 32 milyon , 2. dünya savaşında 52 milyon ölmesine rağmen illuminati nüfus kontrolü olarak istediğni elde edemedi. 1900 lü yılların başında dünya nüfusu 1,5 milyar iken 2011 aralık itibariyle 7 milyara ulaştı. bu kadar insanı yok etmenin tek yolu var: nükleer savaş
                                                                    HALİT SARI

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınızı yakından takip etmekte ve çok beğenmekteyim . Rustik Perde olarak

    paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil