1 Temmuz 2012 Pazar

DÜNYAYI YÖNETEN İLLUMİNATİNİN GİZLİ TARİHİ-DAVİD LİVİNGSTONE






Diğer tanıtmak istediğim bir kitap ise türkiyede mayıs 2012 'de nokta yayınları tarafından basıldı. kitabı aldım. siz sevgili dostlarıma tanıtmak istedim. çok güzel bir kitap olmuş. kitapta illuminatinin tarihini kökeninden günümüze aktarıyor. yazarın dili çok akıcı. illuminatinin tarihi, örgütlenmesi, sembollerin anlamlarını öğrenebiliyorsunuz.

KİTAPTAN BÖLÜMLER:
*Amerikan halkı ne yapmış olduğumuzu öğrenecek olsa, bizi sokak lambalarında sallandırır. george bush
*bütün bir toplumun yaşam biçimini değiştirmek için savaştan daha etkili bir yol bilmiyoruz.
*babilde kafir yahudiler putperest yöntemlerden vazgeçmekle kalmadılar. babil büyücülüğünü kendi yollarına eklediler. yahudi dininde büyücülük yasak olduğu için israilin tanrısını reddettiler. şeytanı simgeleyen baal'ı över oldular. günahlarını gizlemek içinde kabalayı tevratın tefsiri olarak sundular.
* devlet, evlilğin ve ailenin ortadan kaldırılması, zorunlu eğitim, ırk ıslahının kullanılması gibi illuminatinin çağdaş faşist yöntemlerine zemin hazırladı.

KİTABIN OLUMLU YÖNLERİ:
* Akıcı,aydınlatıcı ve insanın merak duygusunu devamlı körükleyen bir yönü var. yazarın üslubu sade ve akıcı. daha önce bilmediğiniz bilgilere kitapta kolayca ulaşabilyorsunuz.

KİTABIN OLUMSUZ YÖNLERİ:
Konular bir sıraya göre değil karışık anlatılmış. bu kafanızın karışmasına neden olabilir. ayrıca isimlerle ilgili çok ayrıntı var bunları kafanızın içinde tumanız imkansız. buda sizi bir yerde sıkıyor. kitap illuminatiyle azıcık ilgisi olanlara tamamlayıcı bir özellik sunuyor. fakat az düzeyde bilgisi olanları sıkabilir.

özetle kitabı okumanızı tavsiye ediyorum.


YayıneviNokta Kitap
Ana KategoriSiyaset - Politika
Alt KategoriSiyaset - Diğer
Sayfa Sayısı428 Sayfa
Basım Yeriİstanbul
Son Basım Tarihi2012-5
Baskı Sayısı1


DÜNYAYI YÖNETEN İLLUMİNATİNİN GİZLİ TARİHİNİN ÖZETİ:Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır:

Biri kılıçla; diğeriyse borçla. ( Amerikan Başkanı John Adams )

İlluminati dünyayı ve ulusları yöneten ve her devirde kontrolü altında tutan dünyanın en gizemli ve tehlikeli örgütüdür. Bu örgüt tüm dünyadaki çoğu politikacıyı, iş adamını, bürokratı ve kilit görevlerdeki insanları satın alarak, şantaj yaparak, tehdit ederek ya da maddi imkânlar sağlayarak dünyayı günümüze kadar kontrol etmeyi başarmıştır. Dünyayı yönetmek için savaş çıkarmaktan, katliam ve soykırım yaptırtmaktan, suni ekonomik krizler düzenleyerek ülkelere ve insanlara acı çektirmekten çekinmeyen İlluminati Örgütü, bu amaçla IMF, CFR, TLC, Bilderberg ve Masonik örgütlenmeleri kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmiştir. Trilyonlarca dolarlık bir servete sahip olan bu örgüt dünya ekonomisini ve dolayısıyla da siyasetini kontrol altına alarak tüm insanlığın geleceğine ipotek koymuştur.

İlluminatinin Gizli Tarihi, geçmişten günümüze uzanan gizli toplulukların, terörizmin ve küresel çatışmaların birbirleriyle ilintili olduğunu, birbirlerini beslediklerini ve dünyayı bir medeniyetler çatışmasına sürüklediklerini göz önüne sermektedir.

Okurken dehşete düşeceğiniz bu değerli kitap dünyayı yönetmiş hükümdarları, efsaneleri ve seçkin kan soylarını birleştiren çizgileri göstermekte ve gizemcilik, gizli topluluklar, küresel komplo teorileri ve bütün bunların hem geçmişteki hem de günümüzdeki terörist hareketlerle bağlantısını ortaya koymaktadır.

İlluminatinin Gizli Tarihi kitabı David Livingstone tarafından yazılmıştır.Kitap toplam 428 sayfadan oluşmaktadır.

Bu kitap Nokta Kitap yayınları tarafından basılmıştır.

 kitaba ulaşmak ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz:
http://www.maxkitap.com/kitap-illuminatinin-gizli-tarihi-david-livingstone-nokta-kitap.html

eğer bloğumuzu beğeniyorsanız üye olabilirsiniz. facebook sayfamızı beğenmek için :
https://www.facebook.com/halitsariblogspotcom



 HALİT SARI

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Dikkat ettiler mi bunu okuyanlar yazarın adı DAVİD...Yani DAVUD...Yani o da YAHUDİ...

    YanıtlaSil